21. april 2014
BLOG
Brigitte Alfter:
Små penge, stor betydning

Lotte Kirkeby Hansen

Er feminisme en karrierekiller?

John Chr. Jørgensen gør pitstop hos en lang række skrivende personligheder, som man får voldsomt lyst til at lære at kende – og læse langt mere af.

Svøm eller synk

En gnidningsløs fortælling om et liv i medgang og medgang fra en forfatter, der aldrig nogensinde for alvor sluger vand.

Fløjlsbukser og elektroniske medier

Når man sidder med en bog i hånden, hvis titel ægger og vækker, men først for alvor dækker efter de første hundrede sider, der kunne have stået i en hvilken som helst journalistisk lærebog, så bliver man lidt ærgerlig

Løgn og sandhed

De fleste af os forbinder fiktion med noget, der er opdigtet – måske endda løgn – mens begrebet dokumentar typisk dækker over noget virkeligt, som dermed – formodentlig – er sandt.

Hvad er meningen?

Vores styrker er ikke nødvendigvis det, vi er bedst til, hævder Mads Bab. Det er derimod det, der giver os energi, drivkraft og følelsen af autenticitet, så vi kommer til at føle os hjemme i vores arbejdsliv

Spin eller substans

Da Tony Blair i 1997 førte New Labour til en knusende valgsejr over De Konservative, indvarslede han samtidig en helt ny måde at tænke politik på. Men var det i virkeligheden Blair, der vandt på sin politik? Eller var det hans spindoktor, Alastair Campbell, der vandt på sin til tider kontroversielle kommunikation? Uanset hvad kom New Labours kampagne til at fungere som springbræt for Anders Fogh Rasmussen, der i 2001 spandt sin vej ind i Statsministeriet.

Dette er ikke en anmeldelse

Virkeligheden har talt og dermed bevist Anne Middelboe Christensens hovedpåstand: Anmeldelsen har elendige vilkår i dagens trykte Danmark. 

Kend din kommunikation

Der var engang, hvor det var alt nok at være den fremmeste blandt sine faglige ligemænd, hvis man gerne ville frem i verden. Men den går ikke længere.

Den manipulerede virkelighed

Dokumentarudsendelser er det nye sort. De er overalt, på samtlige tv-kanaler og i alle afskygninger af kvalitet og lødighed. Men hvordan laver man en ordentlig dokumentar?

Skal vi sylte eller slås?

Barbara Gram er en veloplagt og levende fortæller. Det kører lige ud ad landevejen, bump og huller forceres i en behagelig selvdistanceret tone, der forbliver pæn og meget lidt polemiserende.

Sider

Subscribe to RSS - Lotte Kirkeby Hansen

Tilmeld dagligt nyhedsbrev

Jobopslag

Ritzau søger reporter til Sydney, Australien

ritzau
Ansøgningsfrist: 25/04/2014

Kompetent og tillidsvækkende vejleder søges til formidlernes a-kasse

A-kassen for Journalistik, Kommunikation og Sprog (AJKS)
Ansøgningsfrist: 22/04/2014

Søndagsavisen søger redaktionssekretær

Søndagsavisen
Ansøgningsfrist: 21/04/2014

Ekstra Bladet søger Journalist til sportsredaktionen

Ekstra Bladet
Ansøgningsfrist: 28/04/2014

Kristeligt Dagblad søger en Sundheds- og samfundsreporter til avisen

Kristeligt Dagblad
Ansøgningsfrist: 25/04/2014

Kristeligt Dagblad søger en digital journalist til k.dk

Kristeligt Dagblad
Ansøgningsfrist: 25/04/2014

Journalist til Christiansborg

Dansk Folkeparti
Ansøgningsfrist: 22/04/2014

Er du Radio24syvs nye Nyhedschef

Radio|24syv
Ansøgningsfrist: 22/04/2014

Nyt fra Kommunikationen.dk